Monie thanks tae abodie who kindly contributit tae this wabsite:

Amy Blakeway, University of St Andrews

Prudence and Rosalind Bliss

Sheila and Alastair Campbell, Moray Leebrar Services

Aimee Chalmers

Thomas Clark

Pete Coutts

Robert Dawson

Dochgarroch primary scuil

Ashley Douglas

Elphinstone Institute – University of Aberdeen

Bruce Eunson, Laura Green an Katrina Lucas, Education Scotland

William Erskine

Alistair Heather

Andrew Hewson

Prof Roger Mason, University of St Andrews

Angus McIntosh Centre for Historical Linguistics, University of Edinburgh

Andrew McNeillie

Isobel Murray an Bob Tait

Paisley Museum & Art Galleries

Scott Reid

Robert Gordon College

Lillian Ann Ross

Avril Wilbourne

Mark Haddon Ltd and Andrew Smith